SPETTERENDE PROEVERIJ VAN OOSTENRIJKSE ZOMERWIJNEN

TWEEDE PINKSTERDAG

MAANDAG 21 MEI

VAN 13.30 TOT 18.00 UUR

THEEHUIS IN HOF VAN ONTHAASTING SITTARD

De natte en soms gure weersomstandigheden van de laatste maanden, laten je niet direct denken aan het proeven van Oostenrijkse zomerwijnen. Maar 1 ding is zeker: hoe dan ook, de zomer komt er beslist weer aan! Laten we hopen dat de zomerperiode 2018 voor ons heel veel mooie zomerdagen in het verschiet heeft. En als het op een zwoele zomeravond goed toeven is op een terras, of thuis in de tuin of voor de open balkondeuren. Als de kamperfoelie geurt en een nachtbriesje de klimop doet ritselen.
Als onze smaakpapillen blij worden van lichte vrolijke witte wijnen met tintelfrisse zuren, of soepele, zachte rosé of rode wijnen!

Met geuren van (tropisch) fruit en frisheid, waarbij je als je de ogen sluit, binnen no-time op een zonovergoten paradijselijk eiland waant!.

Optimaal genieten van deze zomerdagen doe je als liefhebber natuurlijk met een goed glas wijn. Op de proeflijst van de middag staan een aantal sprankelende zomerwijnen van Oostenrijkse wijnboeren op het programma. Je kunt in totaal 15 verschillende wijnen proeven, waarbij je kunt ervaren dat een zomerwijn niet persé een witte wijn hoeft te zijn.

In het theehuis worden 3 stands ingericht, telkens met 5 verschillende wijnen die je allemaal kunt proeven. Op de 1e stand zijn het 5 fris/licht zure witte wijnen, op stand 2 de ietwat krachtigere en (half) zoete witte wijnen en op de 3e stand de rosé- en rode zomerwijnen. Kortom, een proeverij van Oostenrijkse zomerwijnen die je eigenlijk niet mag en kunt missen!

De kosten voor deelname aan deze proeverij zijn:
Voor bewoners van Zuyderland Hoogstaete: € 5,00 p.p.
en voor familieleden, buurtbewoners en liefhebbers: € 10,00 p.p.

Voor meer informatie kun je me bereiken op nummer 06 2206 8145 (ook whats-app)

Aanmelden kan via: info@vvow.nl

Het Hof van Onthaasting is gelegen achter Zuyderland Hoogstaete, Smithlaan 151 te Sittard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *