Oostenrijkse Wijnproeverij bij jouw thuis

Is er iets te vieren of wil je gewoon genieten met vrienden, buren of collega’s van mooie wijnen. Wij verzorgen een Oostenrijkse wijnproeverij op locatie.

Afhankelijk van het gekozen thema proef je witte, rode, rosé en/of zoete wijnen uit Oostenrijk. Een avond discussiëren over geuren, smaak en beleving. Na een korte introductie over het proeven van wijn leiden wij jou met een 8-tal wijnen door het
gekozen thema. Dit alles vanuit onze passie en kennis, opgebouwd in vele jaren proeven van wijnen uit geheel Oostenrijk.

 

Proeverij

In het gekozen thema zoeken wij 8 wijnen uit en brengen deze op temperatuur mee. Tevens dragen wij zorg voor voldoende glaswerk en spietons (spuugbakjes). Deze nemen wij gebruikt weer mee terug. Verder zorgen wij voor proef- en bestelformulieren.

Goed te weten misschien, wij schenken steeds kleine hoeveelheden en men kan desgewenst een eerder geproefde  wijn nog even “naproeven”.

Onze ervaring is dat zelfs “niet-wijndrinkers” in discussie gaan over wat men ruikt, proeft en ervaart.

Voor wat betreft eventuele hapjes, kunnen wij je uiteraard van advies dienen, maar verzorgen wij deze niet.

 

Mogelijke thema’s

  • Oostenrijk Wijnland: Je proeft de wijnen van typisch Oostenrijkse druiven.
  • Themaproeverij ‘de druif’: Je proeft diverse wijnen van 1 druivensoort bv Grüner Veltliner.
  • Themaproeverij ‘de wijnboer’: Je proeft diverse wijnen van 1 producent bv Stift Klosterneuburg.
  • Seizoen proeverij: Je proeft diverse wijnen die passen bij een bepaald seizoen bv asperges of zomer.

Heb jezelf een bepaald thema of idee neem dan contact met ons op.

 

Kosten
Per groep van maximaal 12 deelnemers betaal je € 150,= voor acht, door ons geselecteerde, wijnen. Er is geen minimum aantal deelnemers. Ben je met meer of wens je zelf een proeverij samen te stellen, neem dan contact met ons op en samen zullen we de mogelijkheden bespreken.

(De proefwijnen blijven na afloop bij u achter.)

Reiskosten
De eerste 25 km van Thull-Schinnen naar de ‘proeflocatie’ zijn in de prijs inbegrepen daarna berekenen wij €0,30 per km.
Wekt dit jouw interesse en smaakt dit naar meer, neem dan contact met ons op via e-mail: info@vvow.nl of bel tussen 17.00 – 20.00 uur naar 06 2206 8145.