Weingut Gschweicher is als familiebedrijf gevestigd midden in het wijndorp Röschitz in het Weinviertel. Zeer toepasselijk is het feit dat het bedrijf aan de Winzerstrasse is gelegen.

De filosofie van wijngoed Gschweicher laat zich in een eenvoudige, doch effectieve formule samenvatten:

(vruchtbare bodem + oude wijnstokken) x zorgvuldige arbeid
=
Uitzonderlijke wijnen

De balans tussen gezonde wijnstokken en een vruchtbare bodem is het fundament voor de stijl van de Gschweicher wijnen. Als producent van witte wijnen heeft Gschweicher zich gespecialiseerd in de Grüner Veltliner met verschillende kwaliteitsniveaus. Maar ook de Riesling wordt in 3 verschillende soorten geproduceerd. Verschillende aromatische soorten (Gelber Muskateller,Chardonnay, Sauvignon Blanc, Grauburgunder) completeren het aanbod.

Voor meer informatie: www.gschweicher.at

Toont alle 6 resultaten

***Hart voor de zorg***

10,00

Wijn cadeau voor de zorgmedewerker

Wil je de zorgmedewerkers een extra bedankje geven in de vorm van een goede fles wijn, bubbels of een fles alcoholvrije bubbels?  Vindt jij ook dat zij iets extra’s verdienen in deze moeilijke tijden?  Verras iemand dan met een fles wijn (bubbel, wit, rosé, rood of alcoholvrij). Wij zorgen dat deze fles mooi verpakt wordt met daarbij een kaartje met jouw persoonlijke boodschap. Wij bezorgen het presentje op een van de locaties van Cicero, Vivantis of Zuyderland.

Hoe dan????

– Selecteer je wijn van keuze.
– Vermeld bij de bestelnotities de naam van de medewerker en adres waar hij/zij werkzaam is.
– Tik bij de bestelnotities ook je persoonlijke boodschap.
– Vink bij verzending afhalen aan.
– Betaal veilig via I-Deal,

Gschweicher Grauburgunder Gebirg’

10,95

Goudgeel van kleur en in de neus tonen van donkere vruchten, bloed sinasappel, hibiscus en cashewnoten. In de mond vol fruitig en krachtig van smaak. Sappige zuren, prachtige structuur, geuren van herfstbladeren, in de afdronk subtiel rokerig/balsamisch. Een wijn die veel drinkplezier op niveau verschaft.