Wij zijn Robert en Susan Cuijpers. Vanuit het mooie Thull zijn wij bezig met onze passie: Oostenrijkse wijn. Dat doen wij al vele jaren met veel plezier. In 2015 zijn wij ons eigen bedrijf gestart, genaamd VvOW. Behalve voor Oostenrijkse wijn hebben wij ook een warm plekje in ons hart voor Oostenrijk als geheel en voor het genieten van Oostenrijkse wijn in combinatie met eten.

In de ban van de pure, eerlijke en herkenbare Oostenrijkse wijnen, hebben we in de afgelopen jaren veel geproefd, geroken, geleerd en genoten.

druiven

Onze Wijnproducenten

Door de jaren heen hebben we persoonlijke contacten opgebouwd met de vaak jonge, enthousiaste, geëngageerde en gedreven wijnproducenten, die voor een groot deel biologisch werken. Bij het inkopen van onze wijnen gaan we niet over één nacht ijs. We bezoeken een wijnproducent altijd voordat we wijn inkopen. Omdat we vinden dat een wijnproducent qua bedrijf en werkwijze bij ons moet passen.

Ons Aanbod

Ons assortiment bestaat uit een afspiegeling van de meest voorkomende, maar ook typisch inheemse Oostenrijkse druivensoorten en wijntypes uit de verschillende wijnregio’s. Wijnen dus met regionale kenmerken naar druivensoort en bodem, elk met een herkenbare identiteit en bijzonder karakter.

Kortom: je kunt een keuze maken uit een palet van Oostenrijkse wijnen dat gaat van sprankelend mousserend tot edelzoet, en van fris wit tot volrond rood.

wine-box

Advies

Ook kunt u bij ons terecht voor advies. Welke wijn past bij uw smaakvoorkeur? Past het gerecht bij je favoriete wijn? Kan deze wijn ook gekoeld gedronken worden? Hmmmm….wat drinken we het beste bij de asperges dit jaar? Of bij de BBQ?
We maken ook mooie geschenkpakketten. Rond de feestdagen hebben we meestal pakketten waar ook andere Oostenrijkse producten (denk aan kaas, vleeswaren) in zitten. Maar er zijn ook allerlei andere mogelijkheden om een pakket naar wens samen te stellen. We denken graag mee!

Proeverijen

Bij wijn hoort natuurlijk “proeven”. Om gewoon zomaar een glas wijn te drinken is Oostenrijkse wijn perfect. Daarnaast wekt Oostenrijkse wijn niet alleen de eetlust op, maar is tevens een perfecte en ideale begeleider bij het eten. Er is echter een groot verschil in smaakervaring tussen het proeven van wijnen alleen of in combinatie met eten. Daarom verzorgen wij wijnproeverijen. Bij u thuis of op een door u afgesproken locatie. Kijk voor meer informatie op de onze pagina Proeverijen.

‘Het leven is te kort om slechte wijn te drinken.’

Robert & Susan Cuijpers

VvOW