OPEN FLESSEN PROEVERIJ VAN OOSTENRIJKSE ZOMERWIJNEN

ZONDAG 19 MEI

VAN 13.00 TOT 17.00 UUR

THEEHUIS IN HOF VAN ONTHAASTING SITTARD

De eerste warme dag van het jaar zijn reeds voorbij. Maar ook de natte, stormachtige en soms gure weersomstandigheden hebben wij de laatste weken moeten trotseren. Maar 1 ding is zeker: hoe dan ook, de zomer komt er beslist weer aan! Laten we hopen dat de zomer 2019 voor ons heel veel mooie zomerdagen in het verschiet heeft. En als we op een zwoele zomeravond lekker genieten op een terras, thuis in de tuin of voor de open balkondeuren van een lichte vrolijke witte wijn met tintelfrisse zuren, of van een soepele zachte rosé of een frisse fruitige rode wijnen dan worden onze smaakpapillen toch weer blij!

Met geuren van (tropisch) fruit en frisheid, waarbij je als je de ogen sluit, binnen no-time op een zonovergoten paradijselijk eiland waant!

Optimaal genieten van deze zomerdagen doe je als liefhebber natuurlijk met een goed glas wijn. Op de proeflijst van de middag staan een aantal sprankelende zomerwijnen van Oostenrijkse wijnboeren op het programma. Je kunt in totaal 15 verschillende wijnen proeven, waarbij je kunt ervaren dat een zomerwijn niet persé een witte wijn hoeft te zijn. Kortom, een proeverij van Oostenrijkse zomerwijnen die je eigenlijk niet mag en kunt missen!

De kosten voor deelname aan deze proeverij zijn:
Voor bewoners van Zuyderland Hoogstaete: € 5,00 p.p.
en voor familieleden, buurtbewoners en liefhebbers: € 10,00 p.p.

Voor meer informatie kun je me bereiken op nummer 06 2206 8145 (ook whats-app)

Aanmelden kan via: info@vvow.nl

Het Hof van Onthaasting is gelegen achter Zuyderland Hoogstaete, Smithlaan 151 te Sittard.