KLEURRIJKE PROEVERIJ VAN OOSTENRIJKSE NAJAARSWIJNEN

ZATERDAG 17 NOVEMBER

VAN 13.00 TOT 17.00 UUR

THEEHUIS IN HOF VAN ONTHAASTING SITTARD

De prachtige zomermaanden met de soms tropisch hete dagen liggen inmiddels achter ons. De herfst heeft als kleurrijk jaargetijde onmiskenbaar zijn intrede gedaan. De kleur van de bladeren aan de bomen verandert van groen naar geel, rood en bruin en ze vallen langzaam van de bomen af. Wolkenvelden laten spectaculaire tekeningen in de lucht zien en we merken al verschil in temperatuur en weersomstandigheden. Kortom, de natuur bereidt zich voor op de winter die komen gaat.

Maar er is voor ons als mens een heleboel om naar uit te kijken. Langzaam komen de Feestdagen naderbij. De tijd rond Sinterklaas, Kerst, Oud en Nieuw met de versierde winkelstraten, de prachtige etalages en overal lichtjes. Als thuis tijdens de koude winteravonden de kachel lekker brand of de verwarming een graadje hoger staat en er een sfeer van warme gezelligheid heerst. De tijd ook van recepten, bakken, braden en feestmaaltijden met familie en vrienden. Een sfeer waarbij een goed glas wijn niet mag ontbreken. Krachtige, wat vollere witte en rode wijnen die niet alleen als begeleider passen bij de verschillende feestmenu`s, maar waar je ook zomaar lekker van kunt genieten.

Op de proeflijst staan een aantal kleurrijke winterwijnen van Oostenrijkse wijnboeren op het programma. Je kunt in totaal 15 verschillende wijnen proeven, waarbij je kunt ervaren dat een winterwijn niet persé een rode wijn hoeft te zijn.

In het theehuis worden 3 stands ingericht, telkens met 5 verschillende wijnen die je allemaal mag proeven. Ook is er een stand met kerstpakketten en wijnen die in de aanbieding zijn. Ter plekke kopen is mogelijk maar er kan ook besteld worden. Kortom, een proeverij van Oostenrijkse winterwijnen die je eigenlijk niet mag missen!

De kosten voor deelname aan deze proeverij zijn:
Voor bewoners van Zuyderland Hoogstaete: € 5,00 p.p.
en voor familieleden, buurtbewoners en liefhebbers: € 10,00 p.p.

Voor meer informatie zijn wij bereikbaar op nummer 06 2206 8145 (ook whats-app)

Aanmelden is wenselijk en kan via: info@vvow.nl

Het Hof van Onthaasting is gelegen achter Zuyderland Hoogstaete, Smithlaan 151 te Sittard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *