Toont alle 4 resultaten

Grillmaier Chardonnay Käferberg

11,75

Florale neus (moesgroente, hooi); mooi vetje. Licht kruidig met gedroogd (wit) fruit. Fris, fruitig, mooie zuren en een lange afdronk met een passend bittertje. Een echte, mooie Chardonnay.

Stift Klosterneuburg Mathäi Grosse Reserve Brut

29,95

De MATHÄI Grosse Reserve verenigt de kenmerken van de oorsprong op de meest finesse manier. De kalkbodems van de Weense Nussberg geven de wijn, gemaakt van 100% Chardonnay, zijn lichtvoetigheid, fruituitdrukking en precieze mineraliteit. MATHÄI Grosse reserve wordt geproduceerd volgens de traditionele methode van flesgisting en verlaat onze kelders pas na een rijpingsperiode van 60 maanden. In de geur iriserende tinten van rijpe grapefruit en subtiele gisttonen. Zijdeachtige textuur in de mond waarin de aroma’s van wit fruit en citrus versmelten. Gestructureerd door elegante zuurgraad en uitgesproken mineraliteit. Een mousserende wijn met een lang opslagpotentieel en een grote toekomst.

Stift Klosterneuburg Mathaï Reserve Brut

17,50

Mathäi Reserve Brut wordt geproduceerd van de Chardonnay druif volgens de traditionele Champagne-methode. Fijne bubbels en stabiel schuim, evenals delicate fruitaroma’s, elegante frisheid en een lange afdronk kenmerken deze mousserende wijn. Rijke extracten in de mond, fijne perlage – een mousserende wijn om elke dag een feestje te vieren. 30 maanden flesgisting.