In Nussdorf, het centrum van de Keltische wijnbouw, heeft Familie Herzinger 11 ha. aan wijngaarden. Sinds 4000 jaar is er niets veranderd aan het milde klimaat in de voor Nussdorf bekende en typerende ketelligging. Koele nachten en hete dagen geven de wijn een natuurlijke kruidigheid en volle smaak die zijn gelijke niet kent. Milieubewust werken in de wijngaarden is voor ons familiebedrijf net zo vanzelfsprekend als een schone werkomgeving bij het persen van de druiven en de 100% controle over de vergisting van de wijnen. Daarmee verblijden we onze gasten uit binnen- en buitenland, die de geheimtip HERZINGER zeer weten te waarderen.

Voor de fruitteelt is het milde wijn klimaat een uitstekende aanvulling om unieke destillaten uit het zelf geteelde fruit te produceren. Omdat wij ons bedrijf vrijwillig en zonder bureaucratische heisa aan de strenge regels van de natuurgetrouwe fruitteelt onderworpen hebben, kunnen we onze vrienden en klanten met een gerust geweten een gezond product aanbieden. Onze destillaten, vruchtensappen, confituren en ingelegde vruchten worden herhaaldelijk in de vakbladen geprezen vanwege het unieke, fijne, fruitige en edele karakter.

In de Gault Millau Gids van 1998/1999 behaalden we 18 van de maximaal haalbare 20 punten. Deze onderscheiding is in het Traisental het hoogste puntenaantal dat tot op de dag van vandaag door een bedrijf is behaald. We waren met dit resultaat zeer verheugd en het heeft aangetoond dat een continu kwaliteitsstreven en keihard werken, hetzij in de wijngaarden, de kelder of destilleerderij, niet alleen resultaat oplevert maar ook wordt beloond.

Voor meer informatie: www.herzinger.at

Enig resultaat