Onze eerste kennismaking met de wereldwijd immens populaire Oostenrijkse wijn dateert inmiddels van meer dan 10 jaar geleden. Een proeverij in de vinotheek van Otmar Pregled (al meer dan 30 jaar dé ambassadeur van de Oostenrijkse wijn in Nederland) vormt de basis van onze liefde en passie voor Oostenrijkse wijn.

druiven

Onze Wijnproducenten

In de ban van deze pure, eerlijke en herkenbare wijnen, hebben we in de afgelopen jaren veel geproefd, geroken, geleerd en genoten. We hebben een groot aantal wijnproducenten in verschillende wijnregio’s zelf bezocht.Door de jaren heen hebben we persoonlijke contacten opgebouwd met de vaak jonge, enthousiaste, geëngageerde en gedreven producenten, die voor een groot deel biologisch werken.

Ons Aanbod

Ons aanbod is gebaseerd op een zorgvuldige selectie van zowel de producenten als de wijnen. Wij bieden een afspiegeling van de meest voorkomende, maar ook typisch inheemse Oostenrijkse druivensoorten en wijntypes uit de verschillende wijnregio’s. Wijnen dus met regionale kenmerken naar druivensoort en bodem, elk met een herkenbare identiteit en bijzonder karakter.

U kunt uw keuze maken uit een palet van Oostenrijkse wijnen dat gaat van sprankelend mousserend tot edelzoet, en van fris wit tot volrond rood.

wine-box