slidevvow

Oostenrijkse Wijn Proeverijen

Wijnproeverij bij u thuis

Is er iets te vieren of wilt u gewoon genieten met vrienden, buren of collega’s van mooie wijnen, wij verzorgen Oostenrijkse wijn proeverijen op locatie.

Afhankelijk van het gekozen thema proeft u witte, rode, rosé en/of zoete wijnen uit Oostenrijk. Een avond discussiëren over geuren, smaak en beleving. Na een korte introductie over het proeven van wijn leiden wij u met een 8-tal wijnen door het gekozen thema. Dit alles vanuit onze passie en kennis, opgebouwd in vele jaren proeven van wijnen uit geheel Oostenrijk.

Proeverij

In het gekozen thema zoeken wij 8 wijnen uit en brengen deze op temperatuur mee. Tevens dragen wij zorg voor voldoende glaswerk en spietons (spuugbakjes). Deze nemen wij gebruikt weer mee terug. Verder zorgen wij voor proef- en bestelformulieren.

Goed te weten misschien, wij schenken steeds kleine hoeveelheden en men kan desgewenst een eerder geproefde  wijn nog even “naproeven”. Met maximaal 8 proefglaasjes heeft de deelnemer ongeveer een normaal glas wijn gekregen.

Onze ervaring is dat zelfs “niet-wijndrinkers” in discussie gaan over wat men ruikt, proeft en ervaart.

NB voor wat betreft eventuele hapjes, kunnen wij u uiteraard van advies dienen, maar verzorgen wij dit niet.

Mogelijke thema’s

  • Oostenrijk Wijnland: U proeft de wijnen van typisch Oostenrijkse druiven, geproduceerd in de beste wijnbouwgebieden van Oostenrijk.
  • Themaproeverij ‘de druif’: U proeft diverse wijnen van 1 druivensoort bv Grüner Veltliner.
  • Themaproeverij ‘de wijnboer’: U proeft diverse wijnen van 1 producent bv Stift Klosterneuburg.
  • Seizoen proeverij: U proeft diverse wijnen die passen bij een bepaald seizoen bv asperges of zomer.

Heeft uzelf een bepaald thema of idee neem dan contact met ons op.

Weinreise 2010 Robert en Susan - 133Kosten

Per groep van maximaal 15 deelnemers betaalt u € 150,= voor acht , door ons geselecteerde, wijnen. Er is geen minimum aantal deelnemers. Bent u met meer of wenst u zelf een proeverij samen te stellen, neem dan contact met ons op en samen zullen we de mogelijkheden bespreken.

NB de proefwijnen blijven na afloop bij u achter.

Reiskosten

De eerste 25 km van Thull-Schinnen naar de ‘proeflokatie’ zijn in de prijs inbegrepen daarna berekenen wij €0,30 per km.
Wekt dit uw interesse en smaakt dit naar meer, neem dan contact met ons op via e-mail: info@vvow.nl of bel tussen 17.00 – 20.00 uur naar 06 2206 8145.